Ludwigs fotbollsskola i Hagaparken

I går var vi i Hagaparken och träffade släkten och tittade på när Ludwig spelade fotboll vi hade kanonväder och det var en härlig promenad genom parkområdet. Matte har blivit hopplös på att glömma kameran vid alla viktiga tillfällen...grrr JA ja men dom glömmer inte de saker jag behöver för att må bra alla fall...min favoritfilt, vattenskål och vattenflaska, och påsar för uträttade behov...bra där Matte BRaaaaaaaaa duktig Matte ....hihi=)

Första dagen på valpkursen....

Oj oj oj ni skulle ha sett va kul jag har haft det idag...Jag, husse, Freja och Alex åkte och mötte matte i Gubbängen. Sen fick jag lära mig en massa nya saker som jag, matte och husse ska öva på tillsammans men det var det minst viktiga ...ALLA nya spännande kompisar jag har träffat My den fransk bulldogen, Walter en blandisvalp och många många fler. Jag och Walter lekte så mkt efter kursen så jag var helt slut ....oboy vilken dag! Jag längtar redan till nästa onsdag. Tyvärr blev det inga kort denna gång men jag lova att lägga ut bilder på alla mina kompisar som vill och får vara med på bild i bloggen!

Kloklippning igen....

Tjejerna på djurmagazinet gav mig en härlig manikyr i dag igen. Och dessutom fick jag en supergod godis så mallig och lycklig gick jag därifrån efter att ha fått veta att jag nu väger 4,40 kg de ni ....Jag är så glad att jag får ligga med matte och husse i soffan nu när jag har blivit en stor och duktig kille. Jag har börja lyssna på NEJ vilket tydligen är värt beröm i massor. Och beröm tackar man ju inte nej till.


The Voice i Kungsan....

Idag var jag med till Kungsträdgården och lyssnade på musik...hua tänker ni vilket djurplågeri men icke säger jag ...jag sov i genom det hela och satt tryggt i "bärselet" hos husse och matte. Tyvärr så glömde ju matte kameran hemma så det blev ju inga bilder. Och akta er att hon fick ångra det. Eftersom hon på väldigt nära håll stötte på flera av artisterna och det hade blivit en hel del att skryta om i fotoalbumet. Men sånt är livet.........Och tack och lov att vi gick hem innan de kastade in en tårgasattack mitt i publikhavet på ca 25000 .

Stamtavlan har anlänt!

Och man kan väl säga att det finns lite att leva upp till så vi ska verkligen göra vårat yttersta för att förvalta det arvet. Vi börjar lite försiktigt med valpkursen som startar den 26 augusti .... www.sofiashundskola.se


Och vackert utformad var den också



Ja vad händer annars då ja det är väl inte så mkt nytt att berätta....jag har hittat några skojiga kamrater men tyvärr fortfarande bara STORA killar och tjejer som inte riktigt kan leka med mig. Dom vill liksom mest sätta tassarna på mig och då pratar vi tassar....den ena polarn är rottweiler ....en annan var blandning mellan boxer och bulldog rackarns att hon är stor den tjejen.


Min första kräftskiva.....

I går hade vi kräftskiva ....det var många gäster. Men vi var ju utomhus så det var ju lugnt.




I dag mötte vi Gösta ....

Han kommer från Tjeckien han också. Vi lekte och hade såååå skoj. Innan dess hade jag varit och lekt med Devil och Gizmo.


Ensam med "syrrorna" när matte och husse jobbade...

I dag har jag varit såååå duktig. Jag och Matte tog en lång promenad efter frukosten och sen gick matte med "brorsan" till fritids ....hon kom hem lite snabbt och såg till att jag var okey innan hon gick till bussen, för allt var ju bara bra med mig och jag gick och la mig och sov. Matte har ringt hem då och då under dagen och kollat läget men jag har mest sovit. När matte kom hem gick jag och "syrrorna" på picknick på baksidan....det är så härligt att sitta i gröngräset.



Sen åkte matte och husse och handlade och när dom kom hem fick jag en tshirt såååå fin blev jag, ja lite stor var den nog men det är okey....




Det är inte lätt när det är svårt....

Man förundras i bland vad som kan tänkas gå runt i ett litet mopshuvud....och hur vet man hur "normalt" det är??? Är det verkligen så att de ska ha "tokryck" och springa som vettvilligar genom hela lägenheten och bita på möbler och allt i dess väg utan att vara kontaktbar ??? Ja visst minns jag att Ninja och Tig(g)er kunde få sina spel då och då ,,,,men de tog ju alla fall intryck av tillsägelser och lugnade ner sig när man satt sig ner på golvet och lugnade dom ...men inte Moppe inte det snarare accelirerar hmmm ...ibland under en ganska lååång stund så man hinner bli febrig att han ska slå ihjäl sig genom att springa in i bord och stolar eller ta sats från köket och försöka hoppa upp på soffan.

Idag träffade jag en lekkamrat dobbermannen Lily

Ni skulle ha sett va vi lekte bra...ja vi kunde förstås inte vara utan koppel, men det gick bra ändå. Jag är fortfarande fullt upptagen av sniglar under promenaderna. Ja det lär nog bli fler lekar med Lily hon är bara lite äldre än jag en månad ungefär. Men sen kommer hon ju växa förbi lekar med moppar och då måste jag hitta en mindre kompis. Igår när vi var i Bandängen så mötte vi en flicka som har en tvåårig mops hemma kanske vi kan springa på dom nån gång???? Ja jakten efter kompisar fortsätter. Ni ska så klart bli uppdaterade på hur det går.

RSS 2.0