Oj va tiden går när man har roligt.....

Här var det minst sagt dåligt med uppdatering. Men det betyder inte att inget harr hänt så klart. Tyvärr har dom ju listat ut varför fredagsmyset tar slut så fort.


Mums ....grillchips va?

Vi har ju haft en kanonvinter med en massa härlig snö ...höga drivor och korta ben ....tur man har bra jacka. Kläder efter väder.











Korvgrillning mmm väntar otåligt på ett smakprov



Så kom våren till slut ....Matte var så stolt över den här bilden tyckte jag påminde om Tjuren Ferdinand som luktade på blommorna men ...snacka om hon blev förvånad när hon såg en förstoring av bilden ...någon snäll granne hade kastat ut en halväten hamburgare ...klart nosen snappade det ...



Inga dåliga promenadstråk här inte ....här njuter vi av lite solnedgång vid sjön hemmavid



Nån glömde visst ta upp båten?



Så renoverade de köket hemma och tänk så snälla dom var jag fick en alldeles egen vrå precis vid matbordet...



Jag återkommer i dagarna så ska jag berätta hur vi hade det vid valborg, hur min första tältsemester vid misommar va och mkt annat skoj ....vov Moppe

Midsommar

Ja de var inte i går man skrev här inne. Det har ju hänt en hel del sen sist kan man lugnt säga. Men det har också hänt en massa roliga saker också. I midsomrars var jag i väg med en del av familjen och campade på Gålö för första gången å gissa va jag tyckte det var roligt.


Lite små trött i värmen


RSS 2.0